eConsult

Via MijnGezondheid.net kunt u een medische vraag stellen: een eConsult. Het eConsult is bedoeld voor korte en niet-urgente vragen aan uw huisarts. Deze vorm van consultatie biedt u de mogelijkheid om een medische vraag te stellen aan uw huisarts wanneer het u uitkomt.

Let op: het eConsult is niet geschikt voor klachten waarvoor u nog niet op het spreekuur bent geweest, spoedeisende of psychische klachten.

Geschikte vragen en onderwerpen voor eConsult zijn:

  • vragen over onderzoek- en bloeduitslagen
  • vragen over chronische ziekten, zoals hoge bloeddruk, suikerziekte of astma
  • vragen over medicijnen
  • vragen over leefstijladvies, zoals afvallen, voeding, alcoholgebruik en stoppen met roken
  • vragen over (lichamelijke) klachten waar u al eerder mee op het spreekuur bent geweest
  • vragen naar aanleiding van een eerder contact

Houd uw vraag kort en bondig. Wij streven ernaar te antwoorden binnen 3 werkdagen. Een eConsult heeft natuurlijk zijn beperkingen. Het kan zijn dat u naderhand wordt gevraagd alsnog naar de praktijk te komen voor nader onderzoek.

Er worden via het e-consult geen afspraken gemaakt. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijkassistente, tel. 020 – 449 28 55, kies 2, of klik hier voor een online afspraak.

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.