Kwaliteit

Keurmerk Kwaliteit

Onze huisartsenpraktijken hebben het accreditatiekeurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). De onafhankelijke organisatie NGH Praktijkaccreditering (NPA) die dit kenmerk toekent, doet dat alleen als na een grondige doorlichting blijkt dat de kwaliteit van de medische zorg en van de praktijkvoering aan landelijk vastgestelde normen voldoet. NHG Praktijkaccreditering is hét kwaliteitskeurmerk voor huisartsenpraktijken en we zijn dan ook trots het te mogen voeren. Wat niet betekent dat we nu op onze lauweren gaan rusten; wij willen ons continu blijven verbeteren. Uw mening stellen we daarbij zeer op prijs! Laat u het ons dus gerust weten als u ideeën, opmerkingen of klachten heeft. 

Als praktijk werken we continu aan de kwaliteit van de door ons geleverde zorg. Ook meten we regelmatig de tevredenheid van de patiënten.

Uw mening telt! Als patiënten heeft u invloed op het keurmerk van uw praktijk. Als belangrijk onderdeel van het accrediteringsproces wordt er naar de mening van patiënten gevraagd. Ook met het keurmerk blijft uw mening van belang. De praktijk wil zich steeds blijven verbeteren. Heeft u ideeën, opmerkingen of klachten? De praktijk neemt uw opmerkingen graag hier in ontvangst!

Meer informatie over NHG-Praktijkaccreditering.