MijnGezondheid.net (MGn)

Digitale Bereikbaarheid

Op uw eigen telefoon of computer kunt u thuis de gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Via MijnGezondheid.net (MGn) bieden wij u de mogelijkheid om gemakkelijk en snel via internet óf uw smartphone uw gezondheidszaken met uw huisartsen te regelen. Wanneer u het uitkomt, 24/7.

Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?
Via dit patiëntenportaal kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met uw huisarts en een eConsult aanvragen bij uw huisarts. U kunt makkelijk een bijlage toevoegen, zoals een foto. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw aandoeningen en de medicijnen die u gebruikt.
Verder kunt u een reisdocument samenstellen, labuitslagen en documenten inzien via MijnGezondheid.net.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net? 
Als u bent ingeschreven als patiënt bij een van de huisartsen van Huisartsen Badhoevedorp, kunt u gebruik maken van deze service. Voor het inloggen heeft u DigiD nodig. Kinderen hebben meestal vanaf 16 jaar een DigiD code. Vanaf het moment dat ze DigiD hebben, kunnen zij ook gebruik maken van MijnGezondheid.net.

Is MijnGezondheid.net veilig? 
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

MedGemak app
Met de app MedGemak regelt u gezondheidszaken nog sneller met uw smartphone! Zo heeft u via uw telefoon 24/7 inzicht in uw medicijnen en bestelt u deze direct online. De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Download de app via uw app store en lees de informatie via onderstaande link goed door. Bij het activeren van de app hoeft u maar éénmalig in te loggen met uw DigD.
MijnGezondheid.net