Afspraak maken

Vindt U die lange wachttijden aan de telefoon ook zo vervelend? Help ons die wachttijden te verkorten en maak liever online een afspraak via MijnGezondheid.net of de app MedGemak op uw smartphone.


U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 11.00 uur en van 12.45 tot 16.00 uur ook telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. Houd u dan wel rekening met een wachtrij aan de telefoon.
Telefoonnummer: 020 – 449 28 55, keuze 2 (afspraken) in het keuzemenu.
De balie is doorlopend geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Mocht u corona klachten hebben, dan blijft u uiteraard thuis; u kunt dan niet naar de praktijk toe komen.

1 consult = 15 minuten = 1 onderwerpen
Een afspraak bij de huisarts is voor één klacht en duurt max. 15 minuten. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u daarom altijd vragen naar de reden van komst en welke onderwerpen u wilt bespreken. Zij is bevoegd en bekwaam voor deze triagetaak om zo beter de urgentie en benodigde tijd voor u in te schatten. Heeft u meer tijd nodig of komt u met meerdere personen, bespreek dit dan met de assistente. Wij reserveren dan extra tijd voor uw bezoek. Bij uitlopen of extra vragen, kan het voorkomen dat wij in overleg met u liever een vervolgafspraak maken. Zo houden wij rekening met de wachttijd van anderen patiënten.

Afspraak afzeggen
Indien u verhinderd bent, wilt u dan s.v.p. uw afspraak afzeggen? Dan kan de vrijgekomen plek aan een andere patiënt gegeven worden.

Avond, nacht en weekend
De avonden (vanaf 17.00 uur), nachten, weekenden en feestdagen kunt u voor spoedeisende situaties contact opnemen met de Huisartsenposten Amsterdam op telefoonnummer 088 – 003 06 00.