Afspraak maken

Vindt U die lange wachttijden aan de telefoon ook zo vervelend? Help ons die wachttijden te verkorten en maak liever online een afspraak via MijnGezondheid.net of de app MedGemak op uw smartphone.


U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 11.00 uur en van 12.45 tot 16.00 uur ook telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. Houd u dan wel rekening met een wachtrij aan de telefoon.
Telefoonnummer: 020 – 449 28 55, keuze 2 (afspraken) in het keuzemenu.
De balie is doorlopend geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Mocht u corona klachten hebben, dan blijft u uiteraard thuis; u kunt dan niet naar de praktijk toe komen.

1 consult = 15 minuten = 1 onderwerpen
Een afspraak bij de huisarts is voor één klacht en duurt max. 15 minuten. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u daarom altijd vragen naar de reden van komst en welke onderwerpen u wilt bespreken. Zij is bevoegd en bekwaam voor deze triagetaak om zo beter de urgentie en benodigde tijd voor u in te schatten. Heeft u meer tijd nodig of komt u met meerdere personen, bespreek dit dan met de assistente. Wij reserveren dan extra tijd voor uw bezoek. Bij uitlopen of extra vragen, kan het voorkomen dat wij in overleg met u liever een vervolgafspraak maken. Zo houden wij rekening met de wachttijd van anderen patiënten.

Afspraak afzeggen
Indien u verhinderd bent, wilt u dan s.v.p. uw afspraak afzeggen? Dan kan de vrijgekomen plek aan een andere patiënt gegeven worden.

Avond, nacht en weekend
De avonden (vanaf 17.00 uur), nachten, weekenden en feestdagen kunt u voor spoedeisende situaties contact opnemen met de Huisartsenposten Amsterdam op telefoonnummer 088 – 003 06 00.

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.