Vacature Praktijkassistente

Als praktijkassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Je plant afspraken in, ontvangt patiënten tijdens spreekuur en verstrekt (medische) informatie aan patiënten of betrokkenen. In de behandelkamer ondersteun je de huisarts bij het uitvoeren van kleine ingrepen en soms voer je zelf kleine medische handelingen uit.

Het werk van de Praktijkassistente heeft een grote communicatieve kant. Je informeert patiënten, stelt ze gerust en biedt ze een luisterend oor. Daarnaast heb je een adviserende rol en moet je in kunnen schatten hoe ernstig problemen zijn voordat je een afspraak maakt.

Als Praktijkassistente krijgt je met een grote diversiteit aan mensen te maken met de meest uiteenlopende klachten. Je hebt praktisch-ondersteunende taken zoals het bijhouden van de medische en financiële administratie en de inventaris, het op orde houden van wacht- en behandelkamer, postafhandeling en agendabeheer.

Integriteit en nauwkeurigheid zijn van groot belang bij het werk. Je krijgt te maken met gevoelige informatie (beroepsgeheim) en voert werkzaamheden uit volgens strikte protocollen.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werkt juist zo leuk!

Functie eisen:
-MBO 4 diploma Doktersassistent.
-Meerdere jaren ervaring als Doktersassistent / Praktijkassistente.
-Geduld en een patiëntgerichte houding.
-Zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid.
-Goede communicatievaardigheden, zowel in de Nederlandse als Engelse taal.
-Goede computervaardigheden, ervaring met Medicom (pre).
-Nauwkeurig.
-Klantvriendelijk.
-Discreet en integer.

Wat bieden wij:
-Een gezellige, informele werksfeer!
-Een gloednieuwe werkplek in het nieuwe Medisch Centrum van Badhoevedorp!
-Leuke collega’s!
-Een team van 35 collega’s: artsen, praktijkondersteuners (ggz, somatiek, ouderen), doktersassistenten, physician assistant, officemanager, medisch secretaresse en praktijkmanager.
-We organiseren regelmatig uitjes, etentjes en bijeenkomsten voor collega’s en partners.
-Een contract voor 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
-Salaris Schaal 5 (CAO Huisartsenzorg), afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2403 – € 3321 bruto per maand.
-Eindejaarsuitkering.
-Vakantietoeslag.
-Reiskostenvergoeding.

Je komt te werken in een Medisch Centrum waar naast de collega’s van de praktijk ook fysiotherapeuten, psychologen, verloskundigen, dermatologen en de collega’s van de apotheek werken.

Reageren:
Heb je interesse in de functie van Doktersassistent of Praktijkassistente? Neem dan contact op voor een informele telefonische kennismaking met de praktijkmanager Micha Wolhoff, nummer 020-4492855.
Reageer je liever via de mail? Stuur ons dan je CV met een korte motivatie. Email: m.wolhoff@huisartsenbadhoevedorp.nl

Ben je Verpleegkundige en op zoek naar meer regelmaat in je werk dan maken we graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken!