Gezocht: Doktersassistent(e)

We zijn op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente mét ervaring in de huisartsenpraktijk. Ben jij die leuke assistente met goede communicatieve vaardigheden, een klantvriendelijk instelling, en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kijk hier voor meer informatie.

Geen uitnodigingsbrief ontvangen?

Verwacht u een uitnodiging voor de Coronavaccinatie en heeft u die nog niet per post ontvangen? Log snel in met uw DigiD op www.MijnGezondheid.net en u vindt uw brief en oproepkaart onder Mijn Berichten.

mail, message, email

Mail verkeer problemen

We hebben op dit moment problemen met onze mailserver. Zodra het probleem is opgelost, zullen wij onze uiterste best doen om uw bericht te beantwoorden. Ons assistente team aan de telefoon is onderbezet vandaag, we vragen om uw geduld. Onze excuses voor het ongemak. Helaas is het probleem nog steeds niet opgelost (09-04-2021 16.39 uur). …

Mail verkeer problemen Lees verder »

We gaan starten met vaccineren!

Voor deze ronde nodigen wij volgens de landelijke richtlijn mensen uit die geboren zijn in 1956, 1957, 1958, 1959 of 1960 en mensen met een BMI > 40 of het syndroom van Down als zij jonger dan 75 jaar zijn. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws uit praktijk Alderden

Met ingang van 1 maart verwelkomen wij huisarts Nienke Hoogteijling. Zij gaat werken op de woensdag en donderdag als collega-huisarts van dokter Alderden. Zij zal zich voor langere tijd binden aan deze praktijk, en maakt graag kennis met u.

Corona vaccinatienieuws

In maart of april gaan we 3 groepen vaccineren. Lees hier verder voor meer informatie

Oplichters actief coronavaccinatie

Wees alert! We horen berichten over ouderen die telefonisch benaderd worden door personen uit naam van de GGD. Deze personen proberen een vaccinatie afspraak bij u thuis te maken. Let op! De GGD komt niet aan huis om de vaccinatie te geven. Dit gaat via uw huisarts. Heeft u twijfels over een telefoontje, neem dan …

Oplichters actief coronavaccinatie Lees verder »

Coronavaccinatie 90-plussers

Dinsdag 26 januari versturen wij uitnodigingen voor mensen van 90 jaar en ouder om zich via de GGD te laten vaccineren. Wij moeten daarbij geboortedatum 1 februari 1931 of eerder aanhouden. Wordt u na 1 februari 2021 90 jaar of bent u tussen de 85 en 90 jaar oud, dan ontvangt u bij de volgende …

Coronavaccinatie 90-plussers Lees verder »

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Daarom verzoeken wij u om niet te bellen, maar om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.