Op vrijdagmiddag 1 juli is de Huisartsenpraktijk Badhoevedorp gesloten. Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg!

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg. Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat …

Op vrijdagmiddag 1 juli is de Huisartsenpraktijk Badhoevedorp gesloten. Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg! Lees verder »

Nieuws uit praktijk Huisman

Dokter Huisman gaat de groepspraktijk per 16 juli verlaten. De mensen uit haar praktijk zijn hier per brief over geïnformeerd. Dokter Merkx, met wie zij samenwerkt, zal dan ook elders gaan werken. De praktijk wordt voortgezet door dokter ter Borg. Zij is bekend in de groepspraktijk. Meer informatie hierover volgt.

Hemelvaart gesloten

Hemelvaartsdag zijn we gesloten. Bij spoed kunt u contact opnemen met Huisartsenposten Amsterdam.Vrijdag 27 mei zijn we open.

eConsulten praktijk Huisman

Door toenemende drukt heeft praktijk Huisman besloten om voorlopig het gebruik van Berichten (eConsult) uit te zetten. Via de app kunt u naast een gewone afspraak ook een telefonische afspraak inplannen als u een korte vraag heeft of iets wilt bespreken.

Geef uw mening over uw online dossier

Sinds kort is het mogelijk om online uw eigen medische gegevens in te zien. In deze gegevens staat alles over uw behandelingen bij de huisarts en kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of een digitaal consult doen. Wij willen graag weten wat u daar van vindt.Daarom hebben wij een korte vragenlijst gemaakt.Uw antwoorden worden gebruikt om …

Geef uw mening over uw online dossier Lees verder »

Nieuwe collega gezocht!

Huisartsen Badhoevedorp is op zoek naar een gediplomeerde praktijkassistent. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel, en je bent minimaal 2 dagen in de week beschikbaar.

Nieuws uit praktijk Huisman

Vanaf januari 2022 komt dokter Merkx op dinsdag en vrijdag bij dokter Huisman werken. Zij is een ervaren huisarts en kijkt er naar uit om het team te komen versterken.

Boostervaccinatie

Alle mensen van 60 jaar en ouder kunnen een boostervaccinatie krijgen. Mensen van 80 jaar en ouder worden als eerste uitgenodigd om deze extra prik vanaf 19 november 2021 te halen.

Vertrek drs. M. ter Borg

Per 1 december gaat helaas drs. M. ter Borg onze praktijk verlaten. Dr. C. Huisman gaat op zoek naar een nieuwe collega. Tot die tijd zal zij op vrijdag op de praktijk aanwezig zijn. Zodra er meer nieuws is, zullen wij dat met u delen.

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.