Gezocht: enthousiaste POH-GGZ voor 3 dagen per week (Startdatum: medio september 2021)

Wij zoeken een energieke, doortastende collega, die samen met huisartsen en POH-collegae invulling kan geven aan de eerstelijns GGZ. Je werkt onder eindverantwoordelijkheid van de huisartsen en ondersteunt deze bij het verlenen van laagdrempelige en kortdurende zorg aan onze patiënten met psychische en/of (psycho)sociale klachten, en verzorgt waar nodig een adequate verwijzing naar andere zorgverleners. …

Gezocht: enthousiaste POH-GGZ voor 3 dagen per week (Startdatum: medio september 2021) Lees verder »

2e Toediening AstraZenaca blijft 6 juli

Wij kunnen de datum van de tweede AstraZeneca-vaccinatie niet vervroegen, dit blijft 6 juli. Na de berichtgeving in de media begrijpen wij dat sommige mensen hierdoor teleurgesteld kunnen zijn. Het beleid van het ministerie is erg grillig en wij kunnen om meerdere redenen niet volledig flexibel zijn. Wij zijn een grote groepspraktijk en moeten bijna …

2e Toediening AstraZenaca blijft 6 juli Lees verder »

Secretariële topper gezocht!

Ben jij die doktersassistent(e) óf medisch secretaresse met veel affiniteit met de secretariële werkzaamheden in een dokterspraktijk?En ben je toe aan een switch in je carrière? Klik hier voor meer informatie.

Gezocht: Doktersassistent(e)

We zijn op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente mét ervaring in de huisartsenpraktijk. Ben jij die leuke assistente met goede communicatieve vaardigheden, een klantvriendelijk instelling, en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kijk hier voor meer informatie.

Geen uitnodigingsbrief ontvangen?

Verwacht u een uitnodiging voor de Coronavaccinatie en heeft u die nog niet per post ontvangen? Log snel in met uw DigiD op www.MijnGezondheid.net en u vindt uw brief en oproepkaart onder Mijn Berichten.

Nieuws uit praktijk Alderden

Met ingang van 1 maart verwelkomen wij huisarts Nienke Hoogteijling. Zij gaat werken op de woensdag en donderdag als collega-huisarts van dokter Alderden. Zij zal zich voor langere tijd binden aan deze praktijk, en maakt graag kennis met u.

Corona vaccinatienieuws

In maart of april gaan we 3 groepen vaccineren. Lees hier verder voor meer informatie

Oplichters actief coronavaccinatie

Wees alert! We horen berichten over ouderen die telefonisch benaderd worden door personen uit naam van de GGD. Deze personen proberen een vaccinatie afspraak bij u thuis te maken. Let op! De GGD komt niet aan huis om de vaccinatie te geven. Dit gaat via uw huisarts. Heeft u twijfels over een telefoontje, neem dan …

Oplichters actief coronavaccinatie Lees verder »

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Daarom verzoeken wij u om niet te bellen, maar om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.