Bloedafname

Voor patiënten van Huisartsen Badhoevedorp en huisartspraktijk Vaarkamp is onze praktijk tevens een prikpost

De prikpost kunt u vinden op onze andere locatie: Pa Verkuyllaan 6 (naast de makelaar). In verband met de 1,5 meter regel, kan het zijn dat u gevraagd wordt om even buiten te wachten als de wachtkamer te vol is.

Elke werkdag tussen 08.00 en 11.30 uur kunt u op de praktijk terecht voor bloedafname. Maak eenvoudig online uw afspraak via het laboratorium Reinier Haga. Patiënten die op afspraak komen, krijgen voorrang in de rij. Vergeet u niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen? U wordt dan vakkundig en snel geholpen door een ervaren medewerker bloedafname.

Heeft u vragen over het maken van uw afspraak of wilt u uw afspraak telefonisch inplannen? Neem op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur contact op met het Reinier MDC Klant Contact Centrum: tel. 088-260 4000.

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.