Helpdesk digitale zorg

Komt u er even niet uit met inloggen? Of heeft u een andere vraag over digitale zorg?

Als patiƫnt van Huisartsen Badhoevedorp kunt u gratis alle niet-medisch inhoudelijke vragen over digitale zorg stellen bij Helpdesk Digitale Zorg. Denk aan hulp bij inloggen, DigiD of gebruik van het patiƫntportaal MijnGezondheid.net.
De medewerkers van Helpdesk Digitale Zorg hebben inhoudelijke kennis over de digitale toepassingen van Huisartsen Badhoevedorp en kunnen u op weg helpen. Via telefoon, e-mail en chat zijn zij voor u bereikbaar. Ze beantwoorden vragen, leggen uit en laten zien hoe u zelf aan de slag kunt. Zo kunt u ook profiteren van de voordelen van digitale zorg.

Hoe neem ik contact op?
Op de website vindt u alle handleidingen om zelf aan de slag te gaan. Klik op de link hieronder.
Wilt u liever iemand spreken, dan belt u naar 085 – 1304575.
Helpdesk Digitale Zorg is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. Belt u buiten deze tijden, dan wordt u automatisch door een servicemedewerker teruggebeld met de vraag of u nog hulp nodig heeft.
Ook is contact via e-mail en chat mogelijk.