Drs. Ayla Vreeken, Psycholoog / POH-GGZ

Mag ik mij even voorstellen

Mijn naam is Ayla Vreeken. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Huisartsen Badhoevedorp als orthopedagoog / POH GGZ jeugd.

Al vanaf mijn middelbare schooltijd vond ik het leuk om met kinderen te werken. Dat ik later in mijn werk iets met kinderen wilde doen was voor mij dan ook al snel duidelijk. Na mijn studie orthopedagogiek heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan naar inslaapproblemen bij kinderen. Daarnaast heb ik binnen verschillende instellingen gewerkt met kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling en opvoedingsondersteuning gegeven aan hun ouders.  

Als praktijkondersteuner GGZ jeugd zie ik kinderen en jongeren die om verschillende redenen niet lekker in hun vel zitten. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat hun ouders gescheiden zijn of doordat ze gepest worden op school. Door met elkaar te praten kunnen we uitzoeken hoe het komt dat je niet lekker in je vel zit en maken we een plannetje hoe we ervoor kunnen zorgen dat je je fijner gaat voelen. Ook help ik de mensen om je heen hoe ze jou hierbij kunnen helpen.  

Ik woon samen met mijn man in het leuke dorp Wormer. In mijn vrije tijd doe ik aan ballet. Ook ga ik graag naar het theater of lekker uit eten.

Praktijkdagen: maandag en woensdag

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.