Drs. Anne Hoogendoorn, Psycholoog / POH-GGZ

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Anne Hoogendoorn. Sinds januari 2018 werk ik bij Huisartsen Badhoevedorp als POH-GGZ.

In 2015 heb ik de studie klinische psychologie afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar stage gelopen in Suriname, waar ik onder andere – met veel plezier – als POH-GGZ werkte. Daarnaast heb ik als psycholoog ervaring opgedaan binnen verschillende andere functies, maar het werken als POH-GGZ bleef mij trekken.

Wat mij aanspreekt in het werken als POH-GGZ is het kunnen bieden van laagdrempelige hulp bij diverse psychische en psychosociale problemen. Ik vind het een uitdaging om samen met de patiënt haalbare doelen te stellen en naar oplossingen te zoeken, waarbij ik graag uitga van de krachten en mogelijkheden van de patiënt.

Ik woon in Utrecht, waar ik in mijn vrije tijd graag ga hardlopen. Daarnaast bezoek ik graag (muziek)festivals en maak ik graag stedentrips.

Praktijkdagen: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.