Priscilla Koppen, Praktijkondersteuner Somatiek

Mag ik mij even voorstellen

Sinds 2004 ben ik werkzaam als verpleegkundige binnen de ouderenzorg. Mijn werkzaamheden heb ik de afgelopen jaren gericht op de coördinatie en continuïteit van zorg aan chronisch zieken-, psychogeriatrische- en geriatrische patiënten .

In 2016 heb ik de post hbo opleiding voor Verpleegkundige gerontologie en geriatrie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht.

Vanaf 1 september 2018 ben ik werkzaam als Praktijkondersteuner bij Huisartsenpraktijk Badhoevedorp. Ik kreeg de mogelijkheid om de verkorte post hbo opleiding POH Somatiek te volgen. Deze heb ik dan ook in juni 2019 met succes afgerond!

Ik zie deze functie als een mooie, nieuwe uitdaging binnen mijn loopbaan.

Het directe patiënten contact spreekt mij in deze functie erg aan. Juist om op deze wijzen, in samenwerking met de patiënt en huisarts, te kunnen streven naar – en het monitoren van, een zo optimaal mogelijke gezondheid van de patiënt.

Passend binnen het medisch advies van de huisarts en de mogelijkheden van iedere patiënt als individu.

In mijn vrije tijd geniet ik van de dagelijkse bezigheden en ‘quality time’ met mijn dochtertje, mijn vriend en zijn 2 kinderen.

Ook breng ik mijn tijd graag door met familie en vrienden. Daarnaast vind ik mijn ontspanning aan het strand of door het maken van een boswandeling!

Werkdagen:

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.