Drs. A. van Es, huisarts

Mag ik mij even voorstellen

Ik ben een rasechte Haarlemmermeerder en opgegroeid in Rozenburg. Voor Badhoevedorp is dat net aan de andere kant van Schiphol. De opleiding tot arts en later huisarts heb ik genoten aan de VUmc Amsterdam. Ik werk met veel plezier en vind het mooi om het huisartsen vak in alle breedte uit te oefenen. In de jaren dat ik nu huisarts ben zijn er enorm veel ontwikkelingen en veranderingen op de inhoud van huisartsgeneeskundige zorg. Als groepspraktijk willen we hier ook op anticiperen en vooruitkijken naar de toekomst, ook al lijkt dat in een periode van economische recessie en bezuinigingen niet altijd even rooskleurig.

Vanaf maart 2014 ben ik eveneens bevoegd als opleider voor de huisartsen opleiding en komt er een derde arts in opleiding tot specialist (aios) bij ons werken. Vanwege deze uitbreiding verhuist mijn praktijk naar onze nieuwe tweede vestiging aan de Pa Verkuijllaan 6.

Ik ben getrouwd met Cynthia, en samen hebben we 3 zoons en 1 dochter. Wij wonen in Hoofddorp. Naast alle andere drukke bezigheden ben ik ook nog graag achter de toetsen van een kerkorgel te vinden.

Praktijkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag.