Dr. C. Huisman, huisarts

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn studie geneeskunde heb ik in 1998 afgerond, waarna ik lang in het ziekenhuis gewerkt heb. Ik heb daar veel opgebouwd en een mooie tijd gehad. In het ziekenhuis staat behandelen vaak centraal, terwijl ik juist ook veel voldoening haal uit het begeleiden van mensen in uiteenlopende situaties. Dat lukt het beste als je mensen en hun achtergrond beter kent. Ook wilde ik graag weer breder met mijn vak als arts bezig zijn.

In 2016 heb ik daarom de stap gezet mij om te scholen tot huisarts. Dat is heel goed uitgepakt, ik voer dit veelzijdige beroep met veel plezier uit en werk vanaf medio augustus 2018 in deze praktijk in Badhoevedorp. Ik vind het fijn om in een groter centrum te werken, omdat ik denk dat je samen betere zorg kunt leveren.

Ik lees veel, wandel en fiets graag en maak vaak gebruik van het culturele aanbod in Amsterdam.

Praktijkdagen: maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.