Drs. M. Alderden, huisarts

Mag ik mij even voorstellen

In 2005 ben ik afgestudeerd als huisarts en daarna heb ik in verschillende huisartsenpraktijken waargenomen. Sinds 2009 ben ik in dienst bij de huisartsen groepspraktijk in Badhoevedorp. De afgelopen jaren werkte is samen met dokter van Es en dokter Redjopawiro. Per 1 februari 2020 is dokter Redjopawiro gestopt en heb ik die praktijk overgenomen. In de praktijk werk ik nu samen met dokter Hoogteijling.

Het mooie van het huisartsenvak vind ik de veelzijdigheid en het persoonlijke contact met patiënten. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor begeleiding voor Stoppen met roken. Tevens verzorg ik samen met de Travel-assistentes de reisadviezen en vaccinaties, waarvoor u in de praktijk terecht kunt.

Ik ben geboren en getogen in Aalsmeer, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Mijn man en ik hebben een gezellig druk gezin met drie opgroeiende kinderen.

Praktijkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag.

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.