Drs. J. Vermeij, huisarts

Huisarts

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Jannemieke Vermeij en ik kom dokter Van Es vervangen gedurende de periode dat hij is uitgevallen.

Nadat ik in 2015 afstudeerde aan de UvA heb ik eerst een jaar gewerkt als basisarts bij de kindergeneeskunde van het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Hierna heb ik een jaar gewerkt als basisarts op de SEH in Almere, alvorens ik ben begonnen aan de huisartsenopleiding aan de VU. Bij zowel de kindergeneeskunde als op de SEH heb ik met veel plezier gewerkt, echter miste ik het vervolgen van de mensen en de meer langdurige contacten.

Mijn opleiding tot huisarts heb ik in drie verschillende praktijken gedaan, waaronder deze praktijk. De andere praktijken lagen in Haarlem en Amsterdam Oud-West. Na mijn opleiding heb ik in meerdere verschillende praktijken ingevallen. Ik kijk er naar uit om de komende maanden terug in mijn oude opleidingspraktijk te werken.

Samen met mijn man en zoontje woon ik met veel plezier in de prachtige stad Haarlem.

Praktijkdagen: Maandag, woensdag, donderdag

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.