Griep- en pneumokokkenprik

Update 23-11-2021
Heeft u de griepprik en/of pneumokokkenvaccinatie eerst gekregen? Dan moet u minimaal 1 week (7 dagen) wachten voordat u de coronavaccinatie kunt krijgen. 

Heeft u de coronavaccinatie eerst gekregen? Dan moet u minimaal 2 weken (14 dagen) wachten voordat de huisarts u de griepprik en/of pneumokokkenvaccinatie kan geven.

Klik hier voor meer informatie.

Heeft u diabetes, een hart-, long- of nierziekte of een verminderde weerstand? Of bent u ouder dan 60 jaar? Griep kan dan ernstige gevolgen voor u hebben.
De griepprik is de beste bescherming tegen griep. Komt u in aanmerking voor de griepprik, dan ontvangt u begin november een uitnodiging.

De pneumokokkenprik geeft extra bescherming tegen longontsteking. Vooral mensen van 60 jaar en ouder kunnen sneller en erger ziek worden door pneumokokken.
Bent u geboren tussen 1 januari 1948 en 31 december 1952? Dan ontvangt u begin november een uitnodiging.
Bent u op 1 oktober 2021 22 weken (of langer) zwanger, dan komt u in aanmerking voor een griepprik. Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden. Heeft u een BMI hoger dan 40 dan komt u ook in aanmerking voor een griepprik. U kunt zich ook aanmelden via onderstaan formulier.

Klik hier voor meer informatie.

Wanneer: 27 november 2021
Locatie: Het Dorpshuis

Dit is later dan u gewend bent. Dat komt omdat wij de vaccins later geleverd krijgen. We vaccineren gelukkig wel op tijd: het RIVM-advies is dit voor december te doen.

Alleen met een uitnodigingsbrief kunt u komen voor de prik(ken).

Heeft u vragen, dan kunt u een bericht sturen naar griepprik@huisartsenbadhoevedorp.nl of vul onderstaand formulier in. Gebruik dit mailadres voor alleen algemene vragen. Stel geen medische vragen of stuur privacy gevoelige informatie mee. Medische vragen kunt het beste stellen via het beveiligde patiëntenportaal MijnGezondheid.net.

Belt alstublieft niet naar de praktijk hierover, maar hou onze website in de gaten of stel een vraag via onderstaand formulier.

[[[["field13","contains","Coronavaccinatie"]],[["show_fields","field58,field61"]],"and"],[[["field13","contains","MijnGezondheid.net \/ MedGemak"]],[["show_fields","field59,field61"]],"and"],[[["field13","contains","Herhaalmedicatie"]],[["show_fields","field60,field61"]],"and"],[[["field13","contains","Anders"]],[["show_fields","field62,field52"]],"and"],[[["field61","equal_to","nee"],["field13","contains","Anders"]],[["show_fields","field61,field52"]],"or"]]
1 Step 1

Ik heb een vraag over de griep-, pneumokokkenprik

Stel hier uw vraag. We proberen zo snel mogelijk binnen 3 werkdagen antwoord te geven.

Gebruik geen privacy gevoelige gegevens. Stel een medische vraag via MijnGezondheid.net.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.