2e Toediening AstraZenaca blijft 6 juli

Wij kunnen de datum van de tweede AstraZeneca-vaccinatie niet vervroegen, dit blijft 6 juli.

Na de berichtgeving in de media begrijpen wij dat sommige mensen hierdoor teleurgesteld kunnen zijn. Het beleid van het ministerie is erg grillig en wij kunnen om meerdere redenen niet volledig flexibel zijn.

Wij zijn een grote groepspraktijk en moeten bijna 1000 mensen een tweede vaccin toedienen. Daar gaat een flinke logistieke operatie achter schuil. Dit combineren wij met de patiëntenzorg zoals wij die graag goed verzorgen.

Wij merken dat veel mensen ons bellen met vragen over de coronavaccinatie. Hierdoor is de praktijk niet goed bereikbaar voor mensen met medische klachten. Wij  verzoeken u daarom hier niet voor te bellen. Vragen over de coronavaccinatie kunt u stellen door een eConsult aan uw huisarts te sturen (via www.mijngezondheid.net) of een email aan coronavaccinatie@huisartsenbadhoevedorp.nl.

Het is erg druk aan de telefoon en balie. De wachttijd is soms lang. Daarom verzoeken wij u om niet te bellen, maar om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts. Dit doet u heel eenvoudig via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Dank u voor uw medewerking.