Spreekuren worden weer uitgebreid

Spreekuren worden weer uitgebreid. Zo nodig nodigt de huisarts u uit op het spreekuur. Dat kan alleen als u geen luchtwegklachten of koorts heeft.

Wij doen er alles aan om in de wachtkamer 1,5 meter afstand te waarborgen. Komt u daarom zoveel mogeljk alleen en neemt u niet te lang voor uw afspraak plaats in de wachtkamer, en wacht zo nodig buiten. In de spreekkamer kan de 1,5 meter afstand meestal niet gewaarborgd worden als u onderzocht moet worden.

Voor mensen met luchtwegklachten of koorts is er een apart spreekuur, waar een van de huisartsen in beschermende kleding mensen beoordeelt.

Ook voor bloedprikken tussen 08.00 en 11.30 uur geldt dat u alleen kunt komen indien u geen luchtwegklachten of koorts heeft.

Wij danken u voor uw begrip.

Heeft u vragen over het Coronavirus of klachten die daarbij kunnen passen: leest u eerst informatie op thuisarts.nl, zoekterm: corona. U vindt daar antwoord op veel vragen.

Denkt u dat klachten heeft door besmetting van het Coronavirus? Kom dan niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact met ons op.